SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SVAĐA
 
Morrissey se u Rimu posvađao s policajcem pa otkazao sedam koncerata
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 07.07.2017. - 09:22:58
RIM - Slavni britanski glazbenik Morrissey navodno je otkazao sedam planiranih koncerata u Italiji nakon što se u Rimu posvađao s policajcem na ulici.

Bivši pjevač The Smithsa zaustavljen je u utorak navečer u poznatoj rimskoj 'shopping' ulici Via del Corso. U policijskom priopćenju kaže se da je Morrissey bio putnik u automobilu koji se kretao pogrešnim smjerom. Vozio je njegov nećak Sam Esty Rayner.

"Bilo je to namjerno teroriziranje. Nisam prekršio zakon ili se ponašao sumnjivo. A policajac je otkočio svoj pištolj i urlajući mi se unosio mi se unosio u lice", ispričao je Morrissey na nećakvoj Facebook stranici.

"S takvim psihopatima na ulici, boravak u Italiji za mene nije siguran", kazao je Morrissey i povukao datume za sedam predloženih koncerata u rujnu u Italiji.

Rayner je na Facebooku rekao da je do verbalnog sukoba s policijom došlo zbog toga što je Morrissey dokumente ostavio u hotelu. Svađa s policajcem trajala je 35 minuta, a u međuvremenu se oko njih okupilo stotinjak znatiželjnika.

Rimska policija negira da je policajac izvukao pištolj i kaže da je Morrissey pušten nakon što je naposljetku policajcu rekao svoje ime, a ovaj mu potom identitet provjerio 'guglanjem'. Rayner je dobio kaznu za prometni prekršaj.

List La Repubblica piše kako policija razmišlja da Morrisseyja tuži za klevetu.