DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KARIKATURA
 
Najprodavanija knjiga na Amazonu ima 260 praznih stranica
Autor/izvor: SEEbiz / Beta
Datum objave: 10.03.2017. - 12:35:42
NEW YORK - Prva na listi bestselera na Amazonu danas je knjiga s 260 praznih stranica "Zašto glasati za demokrate" (Reasons to Vote for Democrats).

Diplomac Yalea i dopisnik konzervativnog portala The Daily Wire Michael J. Knowles objavio je knjigu koja sadrži listu poglavlja i literaturu, dok je 260 stranica prazno.
Knjiga koja košta 7,08 dolara privukla je veliku pažnju na internetu i dospjela na prvo mjesto liste bestselera na Amazonu.

"Nešto što je zaista odlično kada je u pitanju ova knjiga je što je možete pregledati od korice do korice za oko 15, 20 sekundi", rekao je Knowles gostujući na televiziji Fox News.

Knjiga se završava recenzijom konzervativnog političkog analitičara Bena Shapira koji ju je opisao jednom rječju "temeljito". 

Knowles je naveo da istraživanje za knjigu trajalo dugo i dodao da je ustanovio da je "vjerojatno najbolje da samo ostavi prazne stranice".

Slična knjiga, djelo Davida Kinga "Why Trump Deserves Trust, Respect & Admiration", također sa praznim stranicama, trenutno ima 4,4 od pet zvjezdica na portalu Amazona. 

 Medvescak