SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOBRE VIJESTI
 
Nema legionele, Valamar Riviera otvara sve hotele i kampove u Baški
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 19.05.2016. - 23:02:09
ZAGREB - Hoteli „Corinthia“, "Zvonimir", "Atrium Residence", "Villa Adria" i kamp Zablaće u Baški otvaraju se u petak, 20. svibnja 2016. nakon provedenih mjera prevencije po uputi i uz stručni nadzor nadležnog Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije Rijeka i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Valamar Rivijeri zdravlje i sigurnost gostiju i zaposlenika uvijek je na prvom mjestu i zbog toga je samostalno odlučila preventivno zatvoriti hotel „Corinthia“ i s njime povezane objekte u Baški tijekom provođenja preventivnih mjera.

- Valamar Riviera provela je propisane postupke sukladno uputama te su poduzeli sve potrebne mjere kako zdravlje i sigurnost ljudi ni u jednom trenutku ne bi bili dovedeni u pitanje. Nakon provedenih mjera ne postoji razlog za bilo kakvu zabrinutost za zdravlje i sigurnost gostiju i zaposlenika u hotelima i kampovima u Baški, istaknuo je dr. Aleksandar Šimunović, voditelj Odjela za nadzor, rano uzbunjivanje i intervencije u području zaraznih bolesti pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i voditelj Odsjeka za prevenciju legionarske bolesti.

- Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije Rijeka pripremio je na svojim web stranicama medicinske informacije o legioneli kako bi otklonili bilo kakvu uznemirenost gostiju, zaposlenika i svih drugih građana, istaknula je dr. sc. Danijela Lakošeljac, voditeljica epidemiološke službe Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije Rijeka.