SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PROMO
 
Nove Timberland brodarice
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 28.04.2017. - 09:09:12
ZAGREB - Stigle su nove Timberland brodarice Sensorflex tehnologija za novi život bezvremenog klasika.

Timberland brodarica odavno je već postala sinonim za brand, pravi klasik vrhunskog dizajna i majstorske izrade, u kojemu se ogleda funkcionalnost, autentična nautička baština i bezvremenska sofisticiranost.Svoje modele Timberland desetljećima uspješno usavršava, uvijek iznova postižući nove razine udobnosti, konstrukcije i dizajna, i svake sezone donosi još jednu fantastičnu inovaciju na ovom standardu. Ljeto 2017. održava tu tradiciju uz predstavljanje novih modela. Profinjen damski Lakeville i bezvremeno muževni Tidelands nove su Timberland brodarice sa Sensorflex tehnologijom.

Ova revolucionarna tehnologija razvijena je kao odgovor na izazove suvremenog života. Sensorflex stopalima omogućuje potpunu kontrolu i osjećaj stabilnosti, a troslojni potplat s mehanizmom suspenzije omogućuje amortizaciju i brzu reakciju na svaki korak.  Prvi sloj kreiran je za potporu stopala, pružajući potpunu stabilnost hodanja bez obzira na podlogu, drugi sloj suspendira i amortizira različite udarce, dok su fleksibilni utori trećeg sloja osmišljeni imajući na umu neovisne kretnje pri hodanju. Timberlandove nove stare brodarice s dodatkom Sensorflex tehnologije udobnost, izdržljivost i osjećaj sigurnosti podižu na sasvim novu razinu.

Muška kolekcija Tidelands sada odiše sofisticiranim suvremenim izgledom koji ni na moru ni na kopnu ne prolazi nezamijećeno. Ženska kolekcija Lakeville inteligentan dizajn kombinira s čistom i elegantnom estetikom, čineći ovu prelijepu brodaricu pravim instant klasikom. No, najvažnije od svega, nove Timberland brodarice osiguravaju savršenu udobnost na svakom koraku. Američki klasik ponovno je rođen, a omiljena silueta brodarica transformirana je najsuvremenijom tehnologijom.

Za radost svakog novog ljetnog dana i udobnost svakog novog bezbrižnog koraka...
Provjerite kolekciju na www.timberland.hr ili u našim trgovinama:

Timberland store Zagreb, Arena Centar, tel. 01/555 65 45

Zagreb, TC Cvjetni, tel. 01/483 33 50

Zagreb, City Center one West , Jankomir 33, tel. 01/5496 106  

Rijeka , ZTC Rijeka, 051/627 524

Split, PTC Joker, Put Brodarice 6, tel. 021/396 842

Zadar, TC Relja, 023/300 087

Timberland footwear storeZagreb, Masarykova 26, tel. 01/4830 064