DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PREMIJERA
 
Održana premijera filma "We Are Your Friends"
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 30.08.2015. - 11:53:06
ZAGREB - Premijera filma "We Are Your Friends", održana u četvrtak u CineStar kinu u zagrebačkom Branimir centru zasigurno je označila početak sezone izlazaka u Zagrebu.
Film za sve ljubitelje elektronske glazbe, kao i za one koji maštaju o poslu za DJ pultom, stigao nam je u distribuciji Blitz film i video koji su tom prilikom organizirali veliku filmsku premijeru koja je završila after-summer partyjem u baru Johann Franck na glavnom zagrebačkom Trgu.

Kako bi dokazali da se partijati može i u kinu, na premijeru su stigli brojni poznati među kojima su se našli i pravi majstori DJ pulta koji će zasigurno najbolje prosuditi kako se u toj ulozi na filmskom platnu snašao Zac Efron.

Zvonimir Papak ZAPP, DJ MAX (Dario Šarović), DJ Don Tom (Tomislav Bilić) samo su neki od sjajnih umjetnika hrvatske DJ scene koji su se sinoć zabavljali u CineStar kinu Branimir centra.

"We Are Your Friends" glazbeno je i vizualno atraktivan film koji nam donosi najnovije hitove elektronske glazbe i uvlači u atmosferu najboljih partyja losanđeleskih klubova. Dokaz tome su i poznati DJ-i koji su surađivali na filmu, kao što su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka (Zac Efron) koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za uredski "9-do-5" posao, ili slijediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj glazbenoj industriji.