SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OTVORENJE
 
Oko 15.000 posjetitelja na svečanom otvorenju Designer Outlet Croatia
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 22.06.2018. - 11:12:50
ZAGREB - Oko 15.000 posjetitelja pridružilo se svečanom otvorenju premium outleta u Hrvatskoj, Designer Outleta Croatia, u četvrtak 21. lipnja.  

Zaljubljenici u sport istražili su ponudu Adidasa, Under Armoura, Sport Visiona i Superdryja koji su ih dočekali s velikim popustima. Svim poklonicima casual stila, svidjela se ponuda u trgovini Europa 92 koja nudi brandove poput Mustanga i Levi`sa, dok je Replay donio dašak vrhunskog talijanskog dizajna na ulice novootvorenog outleta.

Muškarce zahtjevnijeg ukusa osvojila je ponuda brandova Joop!, Strellson i Canali u Heraldiju.  Ponuda u Guessu te dućanima Armani Exchange, Sportina i XYZ Outlet s brandovima kao što su Michael Kors, Ugg, Tosca Blu, i Dsquared očarala je brojne posjetiteljice, koje su svoje odjeću kombinirale s obućom u trgovinama Mass Shoes, Guliver i NINE WEST. Užitak kupovine upotpunili su parfumerija Douglas te hrvatski dizajn u Hippy Garden & Xenia Design pop-up trgovini. 

U outletu koji se u ovoj fazi proteže na 15.000 metara kvadratnih, svoje je mjesto našla i mala tržnica proizvoda lokalnih poljoprivrednika koja je potaknula interes svih onih koji vode aktivan i zdrav život. Cijeli je outlet izgrađen imajući na umu održivost, a jedinstvenom iskustvu kupovine doprinosi i njegova arhitektura inspirirana hrvatskim regijama. Brojni posjetitelji, istražujući ponudu outleta, zastali su tako pored replike kule Lotrščak i dubrovačkog gradskog tornja, a mogli su prošetati i dalmatinskim kalama. 

Designer Outlet Croatia pokrenuli su investitori, IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG te jedan od vodećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping, koji već surađuju na projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Više informacija o novoj destinaciji za kupovinu, kao i bogatoj ponudi, moguće je pronaći na designeroutletcroatia.com.