SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
PRETRAGE ĆE POKAZATI
 
Oliver Dragojević: Može biti nešto ružno, ali i ne mora
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji list
Datum objave: 25.08.2017. - 09:45:15
SPLIT - Istina je da sam bio u bolnici na nekim pretragama. Istina je, također, da ću nakon povratka u Split morati obaviti još neke pretrage jer su liječnici pronašli nešto sumnjivo. To može biti nešto ružno, ali i ne mora. Vidjet ćemo. O čemu se točno radi, doznat ćemo za koji tjedan - kaže dobro raspoloženi Oliver kojeg smo zatekli na Korčuli, točnije u njegovoj Veloj Luci, gdje s obitelji već tradicionalno provodi ljetne mjesece.

Stari morski vuk i ovoga puta ne može odoljeti a da ne počne beštimati čim se tema vrati na medijske dijagnoze njegova zdravlja, a rasprostrla se po svim portalima u regiji.

- Očito je da su promašili profesiju: sve sam doktor do doktora! Kažem ti, tek za koji tjedan znat ćemo je li što i što točno je pa, ako je, kako ćemo to liječiti... Je li me prepalo kad su mi doktori rekli da su našli sumnjivo tkivo koje je možda tumorsko? A što ću se prepasti? Imam sedamdeset godina, više bi me iznenadilo da nisu ništa našli - kaže legendarni glazbenik.

Vijest o Oliverovim mogućim zdravstvenim problemima neugodno je iznenadila cijelu zemlju, na čelu sa splitskom glazbenom scenom. No svi su optimistični.

- Ne treba trčati pred rudo. Pričekajmo da vidimo što će pokazati nalazi biopsije i nove pretrage. Po onom što sam dosad čuo, liječnici nisu sto posto sigurni o čemu se radi, ali što god bilo, siguran sam da će Oliver to prebroditi. Pa prije desetak godina imao je inzult (lakši moždani udar) i - nikom ništa. Vozi on dalje i vozit će još dugo - kaže nam jedan splitski glazbenik.

Bliski prijatelji glazbene legende kažu kako su Oliverovi problemi sa zdravljem počeli prije petnaestak dana.

- Danima je jako kašljao, a kako kašalj nije prestajao, odlučio je prekinuti odmor na Korčuli i doći u Split, do liječnika, koji ga je poslao na pretrage. Pretrage je obavljao u splitskoj bolnici, skupa s ostalim pacijentima.