SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
PROBLEMI
 
Oliver Dragojević teško bolestan
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.08.2017. - 11:54:08
SPLIT - Početkom tjedna Splitom se proširila vijest o teškom zdravstvenom stanju jednog od najpoznatijih hrvatskih glazbenika – Oliveru Dragojeviću.

U malom gradu poput Splita takve informacije brzo kolaju, a pjevača su na pretragama i kontrolama viđali građani i obožavatelji kojima Oliver nije skrivao da je bolestan.

Kako neslužbeno doznajemo iz splitskog KBC-a, Dragojeviću je dijagnosticiran karcinom pluća.

"On već neko vrijeme obavlja kontrole i preglede. Dosta je oslabio i tek treba vidjeti kako će napredovati njegovo liječenje", kazao je za 100posto izvor iz spomenute bolnice.

Ipak, za komentar o čitavoj situaciju upitali smo samog pjevača. On nam je potvrdio da je bolestan, ali karcinom pluća nije spomenuo niti je o tome htio pričati.

"Da, bolestan sam i upravo sam u procesu pretraga. Treba vidjeti kakvim metodama ću se liječiti, pronađeno je tumorno tkivo" kazao je za 100posto Oliver Dragojević i dodao da njegova bolest nije uzrokovana pušenjem cigareta nego starošću.

Inače, 70-godišnji Oliver rođen je u Splitu, a podrijetlom je iz Vele Lukena otoku Korčuli, o njegovom stvaralaštvu i životnom putu uistinu je suvišno pisati. Kada si legenda, ona cijela regija zna svaku tvoju pjesmu.

Posljednji veći intervju Oliver Dragojević je dao baš za naš portal. Tada smo razgovarali uoči glazbene nagrade Cesarica koja se u Splitu održala 7. srpnja.