DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PIVO
 
Osječka pivovara priprema Pribojsko pivo
Autor/izvor: SEEbiz / eKapija
Datum objave: 10.09.2018. - 11:26:51
OSIJEK - Povodom svečanog otvaranja Dana prvog hrvatskog piva, predstavnici opštine Priboj, boravili su u radnoj poseti Osjeku i čuvenoj Osječkoj pivovari, navodi se na sajtu opštine Priboj.

Povod ove posete bilo je bliže ugovaranje buduće saradnje sa novim investitorom u Slobodnoj zoni Priboj, koji ima nameru da na evropsko tržište plasira novi proizvod Pribojsko pivo.

Delegacija opštine Priboj, koju su činili predsednik Skupštine opštine, Boris Mrdović i član Opštinskog veća zadužen za oblasti turizma i investicija, Miralem Gogalić, sa rukovodstvom ove pivare dogovorili su inicijalne korake buduće saradnje, koja će u prvoj fazi biti fokusirana na razvijanje novog brenda Pribojsko pivo, a u drugoj fazi se planira stvaranje uslova za investiranje i otvaranje pogona za proizvodnju piva na području Slobodne zone Priboj.

Obe strane zadovoljne dogovorenim, ocenile su da će jednom ovakvom saradnjom, Pribojci i Priboj, dobiti sopstveni brend na bogatom tržištu piva, koji će se sigurno izdvajati kvalitetom i dugom tradicijom u spravljanju ovog alkoholnog napitka, ali i mogućnost za otvaranjem novih radnih mesta i stavljanje svih kapaciteta Slobodne zone u funkciju.

 Medvescak