SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KINO
 
Otvoren prvi multipleks CineStar Pančevo
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 21.12.2015. - 14:00:37
BEOGRAD - Blitz-CineStar, kompanija koji stoji iza vodećeg, najposjećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regiji CineStar Cinemas, otvorila je svečano svoj prvi multipleks u Pančevu u sklopu retail parka Aviv.

Direktor Blitz CineStara za Srbiju, Zoran Savić istakao je da je nakon 14 najsuvremenijih multipleksa u regiji, CineStar Pančevo  15. multipleks ove kompanije, ali tek prvi u Srbiji te najavio odmah otvaranje drugog i to u Zrenjaninu u Aviv parku za dva mjeseca, kao i treci polovinom godine, CineStar Novi Sad, najveći u Vojvodini i kakav Srbija još nije vidjela. CineStar Pančevo moderan je i luksuzan objekt na 1500m2 sa četiri digitalne kino dvorane, od kojih je jedna eXtreme dvorana, top CineStarov standard sa platnom veličine 100m2 premazanim srebrom, te najmodernijim Barco projektorom koji je uvršten u Guinness-ovu knjigu rekorda kao najsvetliji kino projektor na svijetu.  

Poput svih CineStar kina u regiji, i CineStar kina u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svjetskim kino premijerama, posjetitelji će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”. Potpuno uživanje u gledanju filmova osigurati će digitalne, komforne i klimatizirane dvorane sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Kina će biti opremljena najnovijom realD3D tehnologijom.