DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SPEKTAKL
 
Pacino, De Niro i Joe Pesci zajedno u novom Scorseseovom filmu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 16.10.2017. - 22:15:56
NEW YORK - Jedan od najočekivanijih filmova iduće godine je "The Irishman" legendarnog redatelja Martina Scorsesea (74) u kojem je okupilo poznate glumce, a jednog od njih čak i "izvukao" iz mirovine.

Al Pacino (77) i Robert De Niro (74) dugogodišnji su prijatelji i kolege koji će se ponovno naći zajedno na malim ekranima: posljednji put zajedno su glumili u filmu "Pravedno ubojstvo" prije devet godina, a iza sebe imaju i filmove "Vrućina" i "Kum 2", u kojem doduše nisu imali niti jednu zajedničku scenu.

Snimanje je već počelo u New Yorku, a ovog puta snimaju film koji se temelji na stvarnom životu plaćenog ubojice Franka "Irishmana" Sheerana, koji je opisan u knjizi "I Heard You Paint Houses". Kriminalistička drama prati knjigu Charlesa Brandta u kojoj se istražuje nestanak mafijaškog šefa Jimmyja Hoffe.

Slavni glumci, među kojima je i Joe Pesci (74), koji se samo zbog ovog filma vratio iz mirovine, snimat će sve do kraja prosinca.

Očekivanja su velika s obzirom na to da je Netflix kupio film za 105 milijuna dolara te pristao pokriti popriličan budžet – 125 milijuna dolara. Projekt je na Scorseseovoj listi još od 2014. godine, a da je redatelj bio stvarno uporan pokazuje i činjenica da ga je Pesci čak 50 puta odbio prije nego je pristao na ulogu.