SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOGAĐAJI
 
Počelo Vinkovačko ljeto, bogatije i raznovrsnije nego ikada
Autor/izvor: Miroslav Flego
Datum objave: 01.07.2017. - 21:37:41
VINKOVCI - Večeras je počelo Vinkovačko ljeto, nikad bogatije, ljepše i raznovrsnije. Trajat će do 27. kolovoza.

Većina programa odvijat će se u parku na Trgu bana Šokčevića gdje je kod Svetog trojstva postavljena pozornica, a do pozornice su raspoređene kućice u kojima će vinkovački ugostitelji nuditi okrijepu. Svakog vikenda na veće u gotovo dva mjeseca, organizatori Grad Vinkovci, tvrtka Promo Cibalae i Turistička zajednica grada, priredili su zanimljiv program koji će zadovoljiti ljubitelje tamburaške, urbane ili rock glazbe, stand up komedije, bit će zadovoljni i oni koji žele na veće samo prošetati parkom i osježiti se hladnim pićem ili slasnim zalogajem, a i najmađi će pronaći zabavu za sebe.

Petkom nastupaju tamburaši, subotom DJ-i, urbani i rock bendovi, stand up komičari nekada petkom, nekada subotom, a nedjeljna predvećerja su rezervirana za djecu koja će uz volontere Društva Naša djeca, učiti i stvarati u kreativnim radionicama.

Prvog vikenda Vinkovačkog ljeta, večeras u 19 sati na pozornici ispred Svetog trojstva počeo je program DJ Dee Dee Lu – Electro swing party i barmen s koktelima, a u 21 sat je program nastavljen s Best of stand up Studio smijeha iz Zagreba. Nastupili su stand up komičarke i komičari Marina Orsag, Tin Sedlar i Tomislav Primorac.
Kućice koje su zakupili ugostitelji, proradile su još prije početka programa za zagrijavanje Vinkovčana i njihovih gostiju koji već odavno očekuju od gradskih vlasti da će Vinkovčanima i preko ljeta ponuditi zabavu i olakšati im ljetne sparne večeri.

Sutra, u nedjelju, od 18 do 20 sati u hladu parka na Trgu bana Šokčevića je prva dječja igraonica s veselim, šarenim i zabavnim sadržajem za najmlađe, ali im se mogu pridružiti i odrasli. Tema je more, a izrađivat će šarene brodiće i šarene ribice koje će ploviti u moru točnije, lavoru-

Tako su Vinkovčani, ali i njihovi gosti kojih će sigurno biti u većem broju u gradu na Bosutu u ljetnim mjesecima srpnja i kolovoza, dobili jednu novu manifestaciju koja će ih osvježiti u tople ljetne večeri, razonoditi, zabaviti i zadovoljiti njihova nepca i sva ostala ćula.

Foto: vkljeto.com