SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NOGOMET I TEATAR
 
Predstava o Ćiri Blaževiću u Beogradu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 05.04.2018. - 08:51:45
BEOGRAD - Tarik Filipović, poznati glumac i voditelj, prvi put će gostovati pred beogradskom publikom sa predstavom – monodramom "Ćiro".

Predstava će biti održana 27.aprila sa početkom u 20 časova u UK Vuk Karadžić.

Predstava izaziva ogroman interes u celom regionu, a dobila je visoke ocene od kritike i publike za maestralnu glumu i kvalitetan, duhovit tekst.

Ličnost zanimljivog Miroslava Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića i dramaturga Antonia Gabelića da napišu tekst o njegovom životu. Dugogodišnje Tarikovo i Ćirino prijateljstvo, te sati i dani provedeni u svojevrsnoj ispovedaonici o njegovom životu i Tarikovo imitiranje Ćira, bili su srž ove zanimljive predstave , koja na jedan specifičan način dovodi publiku do smeha ali i suza. Ćirine se rečenice citiraju, njegovo prepoznatljivo "sine moj" dalo mu je neizbrisiv lični pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni fudbalski navijač, progovara o tome šta je Ćiro Blažević predstavljao za njega lično kroz period odrastanja i sazrevanja.

"Ćiro" je Tarikov prvi samostalni projekat kojeg zajedno s njim autorski potpisuje dramaturg Antonio Gabelić a producira Tomislav Kašljević.

Karte za predstavu "Ćiro" prodaju se na blagajni UK Vuk Karadžić po ceni od 1.000 dinara