SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Promocija "Borninog vremeplova 2: Borna na Rabu", Krešimira Butkovića 11. prosinca u Zagrebu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 04.12.2018. - 14:02:14
ZAGREB - U utorak, 11. prosinca u 19 sati u knjižnici Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5) bit će održana promocija Borninog vremeplova 2: Borna na Rabu, književnika Krešimira Butkovića. 

Roman je nastavak Butkovićeve uspješnice Bornin vremeplov. U ovom dijelu avanturističke fikcije, Borna se s djevojčicom Mirnom ponovno vraća u osamdesete godine prošlog stoljeća. U romanu se na logoterapijski način razrješava vršnjačko nasilje, govori o istinskim prijateljstvima, ljetnim avanturama, prvim ljubavima i progovara o dubokim emocijama koja djeca proživljavaju gubitkom jedno od roditelja. 

Ovaj roman već je imao dvije promocije na Rabu i s oduševljenjem je prihvaćen kako kod mladih čitatelja tako i kod odraslih. Recenzenti najavljuju još jedan hit u knjižarama ali i knjižnicama. 

Promociju će voditi poznata i priznata književnica, dramaturginja i novinarka Nina Skorup koja ujedno i priprema dramatizaciju prvog dijela Borninog vremeplova za kazalište. 

Uz nju, govorit će ilustratorica Melanija Krklec te nakladnica naklade Funditus Tajana Obradović. Knjigu je uredila Andrea Stevanović. Glazbeni gost je kantautor Luka Udjbinac koji već godinama uspješno surađuje s Krešimirom Butkovićem kao tekstopiscem na brojnim festivalima, a posebne uspjehe bilježe na Međunarodnom dječjem festivalu u Varaždinu. 

Knjiga će se prodavati po posebnoj promotivnoj cijeni.