DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
JASNA PORUKA
 
Prosinečki: Skupinu moramo proći
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 02.12.2017. - 09:01:29
ZAGREB - I dok mnogi strahuju od Argentine, Nigerije i Islanda, koje je Hrvatska izvukla na ždrijebu Svjetskog prvenstva, Robert Prosinečki je optimističan.

"Mislim da je dobra grupa. Moglo je i bolje, moglo je i gore. Vidim da mnogi već pričaju kako je ovo skupina smrti. Ma kakvi, ovo je grupa koju moramo proći", poručio je Prosinečki koji je nezaposlen nakon odlaska s pozicije izbornika Azerbajdžana.

"Dobro, Argentina je favorit, možda čak i ne samo naše grupe nego i cijelog prvenstva. Nigerija nije loša sigurno, iako je velika nepoznanica. Od Islanda, iako je bio ispred nas, mislim da smo bolja momčad. Svi mi vjerujemo da imamo reprezentaciju za velika djela i ova je grupa dobra za prolaz", prokomentirao je Prosinečki u programu Sportkluba.

Smatra da bi prva utakmica mogla odlučiti prvenstvo u Rusiji za Hrvatsku...

"Turnirski je način natjecanja, gdje je vrlo teško ako izgubiš prvu utakmicu. Nama je Nigerija po nekom mom viđenju najteža. Prva utakmica je najvažnija na velikom natjecanju. Ako je dobiješ, velika je šansa da prođeš. Ipak je to samopouzdanje. Nakon što smo mi dobili Jamajku 1998., počeli smo vjerovati da to možemo."