SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 03.02.2017. - 17:34:21
ZAGREB - U tjednu u kojem je proslavio 61. rođendan Darko Rundek odlučio je obradovati fanove.

- Godine 2017. navršava se i dvadeseti rođendan albuma 'Apokalipso', okrugliji i nekako značajniji od ovog mojeg. 'Apokalipso' izlazi remasteriran na dvostrukom vinilu i u bogato opremljenom boxu zajedno s nikad objavljenim snimkama Haustorovih 'Dovitljivih malih čudaka' iz 1990., a taj ćemo rođendan proslaviti i ograničenom serijom koncerata sa za tu priliku okupljenim velikim bendom i hepeningom pod naslovom "Apocalypso Now", najavio je Rundek na svom Facebooku.

Diskografija

Haustor:

“Haustor” (Jugoton, 1981.);

“Treći svijet” (Jugoton, 1984.);

“Bolero” (Jugoton, 1985.);

“Tajni grad” (Jugoton, 1988.);

“Ulje je na vodi” (Jugoton, 1995.);

Darko Rundek i Cargo orkestar:

“Apokalipso” (Jabukaton, 1996.);

“U širokom svijetu” (Jabukaton, 1999.);

“Ruke” (Metropolis, 2002.);

“Mhm a-ha oh yeah da-da” (Mascom Records, 2006.);

“Plavi avion” (Multimedia Music Company, 2010.);

“Mostovi” (Menart, 2015.)