SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SHOWBIZ
 
Scarlett Johansson osnovala grupu The Singles
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 23.02.2015. - 13:55:35
ZAGREB - Glumica Scarlett Johansson osnovala je s basisticom grupe Haim - Este Haim, te pjevačicama i autoricama Holly Mirandom, Kendrom Morris i Juliom Haltigan novu grupu pod nazivom The Singles.
Svoj zvuk opisuju kao 'super-pop' inspiriran ženskim izvođačima kao što su Grimes, The Bangles i The Go-Go's. Njihov prvi singl jest pjesma "Candy", koju je producirao Dave Sitek iz benda TV On The Radio.

"Htjela sam da zvuči poput tih bendova - ultra-pop, ali istovremeno i pomalo ironično i šaljivo", istaknula je Johansson u priopćenju za javnost u povodu osnivanja benda.

Este, najstarija od sestara Haim koje čine istoimeni band, svirat će bubnjeve. Haim je kalifornijski pop rock bend kojeg čine tri sestre - Este, Danielle i Alana Haim.

Johanssonini prethodni glazbeni projekti uključuju dva albuma "Anywhere I Lay My Head" iz 2008. s obradama pjesama Tom Waitsa, a godinu dana poslije je objavila i "Break Up" s Peteom Yornom. Također, pojavila se u glazbenom videu Boba Dylana "When the Deal Goes Down".