SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
FILMOVI
 
Scorsese završio snimanje novog filma "The Irishman"
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 07.03.2018. - 12:18:20
NEW YORK - Martin Scorsese okončao je snimanje filma "The Irishman" - gangsterskog filma temeljenog na knjizi "I Heard You Paint Houses".

Priča govori o Franku "The Irishmanu" Sheeranu, a Scorseseov pristup filmu radnju smješta u dva razdoblja u kojima će morati digitalno doraditi likove koje tumače Robert De Niro, Al Pacino i Joe Pesci.

"That's a wrap. Hvala vam svima koji ste ovo omogućili", naapisao je Scorsese ispod fotografije objavljene na Instagramu.

Međutim, ukoliko mislite da će film ubrzo u kina - varate se. "The Irishmanu" će trebati mnogo postprodukcije i montaže, prenosi Collider.

Film je najavljen za 2019. godinu, a šanse su da svjetlost dana ugleda u drugoj polovici godine na streaming platformi Netflix. Ovo će ujedno biti najskuplji Scorseseov film dosad.

Priča "The Irishmana" ide ovako: Sheeran (De Niro) je plaćeni ubojica koji radi za mafiju. Najvjerojatnije je povezan s ubojstvom Jimmyja Hoffe (Pacino).

Joe Pesci glumi Russella Bufalina, šefa mafije porijeklom sa Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Cosa Nostra organizaciju.

Njegova opozicija je Angelo Bruno. U priču se uključuje i Bobby Cannavale u ulozi njujorškog gangstera Joea Galloa, kojem se "The Irishman" ispovjedio na smrtnoj postelji.

Za potrebe filma, De Niro će biti ''sređen'' da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristit će se slični efekti kao u filmu "The Curious Case of Benjamin Button", odnosno Industrial Light and Magic (ILM) efekti.

Scenarij je rađen po knjizi "I Heard You Paint Houses" koju je napisao Charles Brandt.