SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOGAĐAJI
 
Šesnaesti rođendan RNB Confusiona
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 19.03.2019. - 09:02:53
ZAGREB - Bilo je to doba kada se izlazilo srijedom. Domaća se hip-hop scena već bila zakuhala, a rime Bolesne braće i Tram 11 su znali i oni najmanji klinci u kvartu.

RNB Confusion, prepune srijede u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu sjećanja su koja danas izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog s neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice. 

Sad već pomalo davne 2003. godine na vrata noćnog života metropole zakucali su mladi entuzijasti, s vrećom energije, ambicije i jednakom količinom dobrih ideja. RNB Confusion rođen je 5. ožujka 2003. godine u tada kultnom Gjuri 2. Legendarne srijede u Piranhi, potom i Mansionu, redovi do Ribnjaka ispred Gjure 2, nastupi Ede Maajke, Bolesne braće, Tram 11, Nereda i Stoke, Divasica, Ivane Kindl, Frenkija, Elementala, Connecta, TBF-a, Nine Badrić kao i Montella Jordana, Blackstreet, Nina Sky...

Prvi rooftop partyiji u Zagrebu na krovu MSU-a, pop up partyiji u parku Maksimir, Hypo centru, Katranu ili SC-u...Sve je to danas legendarni RNB Confusion, klupski program koji 19. travnja slavi svojih (prvih) 16. godina na 2 tematska floor-a u Tvornici kulture. 

Organizatori najavljuju festivalski program od desetak glazbenih gostiju iz cijelog svijeta u suradnji sa svojim stalnim partnerima i prijateljima Jägermeister, Becks, Buzz i dr.