SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRIZNANJA
 
Šest objekata Istraturista nagrađeno TripAdvisorovim priznanjem za izvrsnost
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 02.06.2014. - 14:08:58
ZAGREB - Istraturistov hotel Sol Garden Istra je dobio nagradu Travellers’ Choice za 2014. godinu u kategoriji 10 najboljih obiteljskih hotela u Hrvatskoj, dok je čak šest objekata Istraturista nagrađeno prestižnim certifikatom izvrsnosti vodećeg svjetskog web portala za putovanja Trip Advisor.

Certifikat izvrsnosti ove su godine dobili Istraturistovi hoteli Sol Umag, Sol Garden Istra, Meliá Coral i Sol Aurora, apartmansko naselje Sol Amfora te turističko naselje Meliá Istrian Villas.

Nagrada Travellers’ Choice za 2014. iznova potvrđuje visok ugled Sol Garden Istre kao obiteljskog hotela koji se ističe širokom ponudom aktivnosti za goste svih dobi. Hotel raspolaže Aquaparkom s vodenim atrakcijama i igralištem za najmlađe, dok odrasli mogu uživati u wellness centru, sportskoj ponudi, gastro delikatesama i večernjem zabavnom programu.

Svoj certifikat izvrsnosti Trip Advisor dodjeljuje samo onim objektima koji postižu izvanredne ocjene gostiju na portalu. Takvih je objekata tek oko deset posto od više tisuća hotela, restorana i uslužnih objekata objavljenih na Trip Advisoru. Pri odabiru primatelja certifikata, TripAdvisor koristi vlastiti algoritam za određivanje dobitnika koji uzima u obzir recenzije i ocjene korisnika, odnosno putnika.

TripAdvisor je najveći svjetski turistički portal posvećen putovanjima, koji korisnicima omogućuje da planiraju i realiziraju savršeno putovanje. To je najveća zajednica putnika na globalnoj razini sa gotovo 260 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno, i preko 150 milijuna recenzija i ocjena koje pokrivaju više od 4 milijuna smještajnih objekata, restorana i atrakcija.

 Medvescak