SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
REKORDI
 
Forbes: Beyonce i Jay Z najbolje plaćene zvijezde
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 20.09.2013. - 13:58:02

NEW YORK - S prihodima procijenjenim na 95 milijuna dolara pjevačica Beyonce i njezin suprug reper Jay Z drugu godinu zaredom najbolje su plaćene zvijezde prema časopisu Forbes.

Turneja Beyonce pod nazivom "Mrs. Carter" i Jay Z-ijev album "Watch the Throne" te svjetska turneja u suradnji s reperom Kanye West osigurali su glazbenom paru čelno mjesto ispred modela Gisele Bundchen i njezina supruga nogometaša Tomija Bradyija koji su zaradili 80 milijuna dolara i zadržali drugo mjesto.

Glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt s prihodima od 50 milijuna dolara popeli su se za jedno mjesto i sad su treći.

Prema Forbesu Beyonce (32) zaradila je 11 milijuna dolara više od svog supruga zbog uspješne svjetske turneje koja je zarađivala po dva milijuna dolara po nastupu.

U dodatku na prihode od glazbe Jay Z (43) prodao je udjel u košarkaškom klubu Brooklyn Nets i otvorio sportsku agenciju a Beyonce je lansirala modnu i kozmetičku liniju.

Bivše zvijezde televizijskog showa "Lude 70-e" Ashton Kutcher i Mila Kunis na četvrtom su mjestu s prihodima od 35 milijuna dolara a na petom su novopečeni roditelji zvijezda reality programa Kim Kardashian i reper West sa zajedničkim prihodima od 30 milijuna dolara.