SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
REAKCIJE
 
Glasnogovornik Woodyja Allena: Tvrdnje Mie Farrow "apsurdne"
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 03.10.2013. - 15:26:00
Zadnja izmjena: 03.10.2013. - 15:27:12
ZAGREB - Izjave Mije Farrow da bi njezin 25-godišnji sin Ronan, rođen tijekom veze s Woodyjem Allenom, "mogao biti" sin Franka Sinatre apsurdne su i ne zavređuju komentar, rekao je u četvrtak Allenov glasnogovornik, prenosi BBC.
Glumica je u srijedu u razgovoru za Vanity Fair rekla da je slavni pjevač Sinatra bio njezina velika ljubav i da je moguće da je upravo on otac njezina sina Ronana Farrowa. Dosad se smatralo da je Ronan, stipendist međunarodne zaklade Rhodes i aktivist za ljudska prava, biološki sin Mije Farrow i Oscarom nagrađenog redatelja Woodyja Allena.

Njezine izjave su "toliko fikcionalne i ekstravagantno apsurdne da ih Woody Allen neće komentirati", rekao je njegov glasnogovornik.

I Ronan se oglasio na Twitteru: "Slušajte, svi smo mi 'možda' sinovi Franka Sinatre".

Sinatra, koji je umro 1998. u 88. godini, i Farrow, zvijezda filma "Rosemaryna beba", bili su u braku od 1966. do 1968., no glumica je rekla da se njihova veza nastavila i nakon razvoda.

"Zapravo nikada nismo prekinuli", rekla je Farrow časopisu koji dodaje da nije provedeno utvrđivanje očinstva pomoću DNA.