DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ALBUM
 
Silente u četvrtak u Rockmarku promovira novi album
Autor/izvor: Jurica Ilić
Datum objave: 23.10.2018. - 18:00:56
ZAGREB - Iz Aquarius Recordsa stižu samo lijepe vijesti. Tako je upravo došla i najava za dubrovačku grupu Silente, nezaobilaznu u suvremenoj hrvatskoj glazbenoj produkciji i jednoj od najzanimljivijih pojava na području kompletne nekadašnje države. 

Poznati po velikom hitu "Terca na tišinu" i još nekoliko slušanih uspješnica Tako će grupa Silente održati već u četvrtak 25. listopada s početkom u 18 sati u Rockmarku promociju novog albuma «Malo magle, malo mjesečine» a uoči velikog zagrebačkog koncerta.

Događaj u Rockmarku bit će prva prilika čuti Silente uživo u Zagrebu. Naime, bend će akustično izvesti nekoliko pjesma, kako sa svoja prva dva albuma «Lovac na čudesa» i «Neće rijeka zrakom teći», tako i s aktualnog «Malo magle, malo mjesečine» objavljenog ove godine. Bit će to idealno zagrijavanje za prvi pravi veliki koncert koji je planiran 17. studenog u Maloj dvorani zagrebačkog Domu sportova, prostoru kojeg je Silente već napunio 2016. godine.

Promocija u rock knjižari Rockmarku u Berislavićevoj počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Bit će ovo i prva prilika da vidimo novu članicu benda - novu violinisticu. Violina je svakako bila prepoznatljiv dio njihova dosadašnjeg glazbenog izričaja, zato im se odnedavno pridružila predivna i talentirana Ivana Čuljak.

Simpatična Dubrovčanka diplomirala je prije dva mjeseca na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Novi album grupe Silente "Malo magle, malo mjesečine" objavljen je 5. lipnja 2018, a koncertno će se promovirati na velikom povratničkom koncert u zagrebačkom Domu spotova, koji je zbog promjena u rasporedu Doma sportova prebačen na 17. studenog 2018.

Ulaznice za koncert dostupne su po cijeni od 100 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta, moći će se kupiti za 120 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Naslovnu pjesmu albuma prati i vizualno vrlo dopadljiv spot:

 Medvescak