SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PODRŽAVA MAMIĆA
 
Ivan Zvonimir Čičak: Jovanović je divljak kojeg treba suspendirati
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 04.04.2012. - 13:42:00
Zadnja izmjena: 04.04.2012. - 13:43:24


ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak u srijedu je posjetio Dinamo potaknut degutantnim grafitom djelatnici kluba Sandi Mamić u neposrednoj blizini maksimirskog stadiona.
– Otac sam petero djece, od čega su četiri kćeri te imam četiri unuke, i vrlo sam osjetljiv na svaki nasrtaj na integritet žene. Strašno me povrijedilo što se dogodilo, zato sam odlučio izraziti gestu solidarnosti s Vama i sa svim kolegama – obratio se Čičak Sandi Mamić pred svim okupljenim zaposlenicima te joj uručio buket cvijeća.

Tom se prilikom predsjednik HHO-a osvrnuo i na nedavnu neprimjerenu izjavu ministra Jovanovića upućenu predsjedniku i glavnom tajniku HNS-a te izvršnom predsjedniku Dinama, koja naposljetku nije jedina takve vrste.

– Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministar sporta treba biti suspendiran. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu – istaknuo je Čičak dodavši da će isto sljedećih dana reći i medijima:

– Dok se doministar sporta Petar Skansi odlikuje neobrazovanošću i primitivizmom te ne razumije osnovne civilizacijske termine, ne možemo ići dalje i napraviti veće korake – zaključio je Čičak.