SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Karadžić: Mihajloviću ćemo ponuditi novi ugovor
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.09.2013. - 09:45:19
BEOGRAD - Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je u intervjuu za "Sport" da će selektoru Siniši Mihajloviću najverovatnije biti ponuđen nastavak saradnje.
"Razgovaraćemo sa Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Uradićemo analizu pređenog puta, čuti, naravno, i njegovo mišljenje. U ovom trenutku veoma smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak saradnje do EP 2016. u Francuskoj", rekao je predsednik FSS.

"Javnost je bila za njegov dolazak na kormilo reprezentacije, ali shodno našem mentalitetu koji priznaje samo sve i odmah, došlo je do osuda i kritika, pre svega zbog toga što je izostao rezultat. Ali i nekih stvari koje nemaju veze sa reprezentacijom. Mi smo još tada rekli da nam je cilj plasman na jedno od dva velika takmičenja, svesni da će Mihajlović podmladiti ekipu, zahvaliti se iskusnim igračima koji su mnogo dali reprezentaciji. Mislim tu na kapitena Stankovića, Jovanovića, Pantelića, Žigića, Krasića", dodao je Karadžić za "Sport".

Karadžić kaže da je zadovoljan Mihajlovićevim radom.

"Mišljenja smo da je Mihajlović uradio dobru stvar, nacionalnom timu podario mnogo novih imena koja su nam garant da ćemo u narednim kvalifikacionim ciklusima lakše pronalaziti put do završnice velikih takmičenja. Pa, Belgiji je trebalo mnogo više vremena kako bi danas bila na dobrom glasu, a veliki broj priznatih stručnjaka danas Mihajlovićevom timu predviđa dane koje bi poželeo svaki nacionalni savez".