SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POVRATNIK
 
Mihajlović: Stanković će igrati protiv Hrvatske u Zagrebu
Autor/izvor: SEEbiz / Totalsport
Datum objave: 29.01.2013. - 11:56:16
BEOGRAD -Siniša Mihajlović, izbornik nogometne reprezentacije Srbije, potvrdio je da će se bivši kapetan reprezentacije, 34-godišnji Interov veznjak Dejan Stanković, vratiti u nacionalnu momčad u utakmici protiv Hrvatske 22. ožujka u Zagrebu, prenose mediji iz Srbije.
Stanković je zadnji puta za Srbiju igrao 2011. godine u kvalifikacijskoj utakmici za Euro protiv Slovenije. Nakon toga je objavio povlačenje iz reprezentacije. Upisao je 102 nastupa u državnoj selekciji, jednako kao i Savo Milošević. Njih dvojica su rekorderi po broju nastupa, ali bi Stanković trebao postati samostalni rekorder, ukoliko zaigra u Zagrebu protiv Hrvatske, kao što najavljuje Mihajlović.

- Pričao sam s Dejanom o povratku i on se složio. Potrebno je da počne igrati, da upiše pokoji nastup za Inter prije ogleda u Zagrebu, ali vjerujem da to neće biti problem. Već je počeo trenirati sa suigračima, a za 10 dana bi trebao biti spreman i za utakmice. Do utakmice s Hrvatskom ostalo je mjesec i po dana, dovoljno da se Stanković pripremi – izjavio je Mihajlović.

Najavio je da će ''snimati'' Hrvatsku u prijateljskoj utakmici u Londonu s Južnom Korejom 6. veljače.

- Imat ćemo skauta na toj utakmici. Želimo još jednom vidjeti Hrvate, mada naše pripreme za njih i Škotsku traju već odavno. Sve je već pripremljeno, jedino još moramo vidjeti na koga ćemo moći računati tog 22. ožujka u Zagrebu, a na koga nećemo.