SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OTELO SE KONTROLI
 
Sudionici bitcoin konferencije završili u striptiz klubu
Autor/izvor: SEEbiz / Beta
Datum objave: 01.02.2018. - 20:10:45
MIAMI - Jedan od najvećih skupova u svijetu o kriptovaluti bitcoin održan u Miamiju, završio je zabavom u poznatom striptiz klubu.

Organizatori Sjevernoameričke bitcoin konferencije s 5.000 učesnika i 10 sati govora, pozvali su na druženje i umrežavanje u noćnom klubu, ne navodeći da je riječ o striptiz klubu.

Iako tijekom same zabave za sudionike konferencije, koja je trajala do 23 sata, nije bilo striptiza, mnogi sudionici konferencije su se osjećali nelagodno budući da su konobarice služile pića u donjem rublju, prenio je danas Bloomberg.

Nekim sudionicima konferencije se ideja, ipak, dopala.

"Mi smo gomila tipova u dvadesetim godinama s mnogo novca. Mi volimo gole djevojke", rekao je trgovac kriptovalutioma Jeff Scott iz New Yorka.

Većina sudionika konferencije nije bila toliko oduševljena, budući da se svijet kritpovaluta, kako ulazi na legalna tržišta, sve više suočava s ustaljenim pravilima ponašanja u poslovanju.

Direktor Dash Core Groupa, korporacije koja je sponzorirala događaj, rekao je da nije znao da je zabava zakazana u striptiz klubu i dodao da je "duboko razočaran".
Mo Levin, direktor Keynotea, koji je organizirao konferenciju, isprva je branio izbor mjesta za zabavu navodeći da je to "idealno za umrežavanje".

Striptiz je bio obustavljen do 23 sata, a onima koji su ostali poslije toga i kojima nije bilo ugodno, nije kriva konferencija, rekao je Levin za Bloomberg telefonom.

Nekoliko sati kasnije promijenio je stav i poslao priopćenje u kojem je naveo da je zabava u striptiz klubu bila greška i da konferencija teži tome da bude što inkluzivnija i sigurnija.