SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
LOŠE VIJESTI
 
Teška ozljeda vratara Tottenhama Huga Llorisa
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 05.10.2019. - 20:23:26
LONDON - Nogometaši Tottenhama gostuju kod Brightona, a već u trećoj minuti domaća ih je momčad šokirala. Brighton je poveo golom Maupaya nakon što je katastrofalno reagirao golman Lloris koji se pritom ozlijedio.

Nogometni vikend nije ni počeo, a već crne vijesti. Tottenhamova golmana Huga Llorisa nekoliko je ljudi na nosilima iznijelo s terena zbog gadne ozljede koju je zaradio u trećoj minuti utakmice protiv Brightona.

Jedan ubačaj s lijeve strane išao je pod samu prečku, a Lloris je katastrofalno reagirao i loptu odbio na glavu Nealu Maupayu koji je taj poklon iskoristio i zabio za 1-0.

Tottenhamovi igrači prvo su bili ljuti na svog suigrača zbog kiksa, ali ljutnju je ubrzo zamijenio šok. Naime, Lloris je ostao ležati u mreži iza gola, a odmah su pritrčali liječnici s bocom kisika. Pomoć mu se ukazivala desetak minuta.

Lijeva mu je ruka prilikom nezgodnog pada puknula kao grančica. Zamijenio ga je Paulo Gazzaniga, ali ni on se nije proslavio. Aaron Connolly u 32. minuti je zabio za 2-0 Brightona.