SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SINGL
 
Tomislav Goluban objavio video za singl "Locked Heart" (VIDEO)
Autor/izvor: Jurica Ilić
Datum objave: 12.10.2018. - 12:54:40
ZAGREB - Iz "Spone" ponovo dobre vijesti. Riječ je o već desetom albumu sjajnog bluesera i glazbenika Tomislava Golubana, čija je prethodnica singl "Locked Heart", čiji video izgleda toliko dobro - kao da je također snimljen u Americi!

"Locked Heart" je dakle prvi singl s nadolazećeg, albuma Tomislava Golubana nazvanog "Chicago Rambler" snimljenog početkom godine, kao što i samo ime kaže, u Chicagu i prvi singl u njegovoj karijeri koji će simultano biti objavljen u SAD-u i Hrvatskoj.

''Locked Heart'' je svevremenska tema jada i tuge nakon što smo ostali slomljenog srca. Beznađe, pa čak i oprost, tipična su blues forma, što bi moglo potvrditi da su, iako na prvu žestoki, blueseri ustvari tipovi prilično meka srca.

Za singl je snimljen i video spot koji je režirao Dinko Pasini, a glavnu žensku ulogu tumači Hana Hegedušić, koja je izjavila: "S Golubanom sam već surađivala, ali sada po prvi put glumim s njim. Pokazao se kao dobar partner. Po prvi put surađujem s Dinkom Pasinijem i moram priznati da se nisam nadala da ćemo tako brzo i efikasno sve snimiti. Želim spotu, bluzerima, ali i svima ostalima sve najbolje i sretno!".

Tomislava Golubana i njegov bend uskoro možete vidjeti u sklopu Zagorje Blues Etno Festivala koji se od 5. do 8.11. održava diljem Zagorja.

 Medvescak