SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POHVALE
 
TripAdvisor: ZigZag integralni hotel najbolje ocijenjeni hotel u Zagrebu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.09.2014. - 12:17:03
ZAGREB - Prvi integralni hotel u Hrvatskoj – ZIGZAG od jučer je najbolje ocijenjen hotel u Zagrebu na TripAdvisor stranicama. 
ZIGZAG je u lipnju ove godine postao prvi hrvatski integralni hotel sastavljen od 14 objekata s recepcijom, a u samo dva mjeseca postigao je izniman uspjeh plasiravši se ispred povijesnog luksuznog hotela Esplanade i Double Tree by Hilton na listi najpoznatije svjetske putničke web-stranice TripAdvisor.

''ZIGZAG se od samog početka 2009. godine nametnuo novim standardima ponude apartmanskog smještaja u Zagrebu te je projekt do sada polučio odlične poslovne rezultate. Takav uspjeh bazira se na znanju i iznimno kvalitetno postavljenom poslovnom modelu koji omogućuje razvoj, iznadprosječno visoki postotak popunjenosti, profitabilnost i na kraju ono što je najvažnije i za što smo sada dobili i potvrdu, iznimno zadovoljne goste koji su ZIGZAG ocijenili vrhunskim ocjenama.'' – rekli su direktori ZIGZAG-a Igor Kordić i Tomislav Zovko.

TripAdvisor najpoznatija je svjetska putnička web-stranica, na kojoj korisnici putnici sami kreiraju sadržaj te komuniciraju s pružateljima usluga. Danas veliki broj korisnika očekuje od pružatelja usluga da budu prisutni online i da osluškuju komentare korisnika. Interakcija korisnika i pružatelja usluga pomaže u stvaranju pozitivne reputacije te se s pomoću nje njeguje odnos sa stalnim gostima i usto se privlači potencijalne nove goste.