SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRGOVAČKI CENTRI
 
U četiri godine u Arena Centru 30 milijuna posjetitelja
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 13.11.2014. - 16:17:02
ZAGREB - Zagrebački trgovački centar Arena je u četiri godine poslovanja posjetilo više od 30 milijuna ljudi, istaknuto je u četvrtak na konferenciji za novinare na kojoj su najavljena brojna događanja u povodu četvrte godišnjice rada tog centra.
Arena centar je otvoren 2010. godine, prošle ga je godine posjetilo oko 8,5 milijuna ljudi, a u centru ovu godinu planiraju završiti s devet milijuna posjetitelja ili oko 500 tisuća više nego lani.

Napominjući da se u četiri godine poslovanja Arena centar profilirao u supra-regionalnu destinaciju za shopping i zabavu, direktor tog centra Mike Pugh istaknuo je da im osim posjetitelja iz Zagreba sve više dolaze i kupci iz drugih krajeva Hrvatske, a sve više i strani turisti u Zagrebu.

"Za četvrti rođendan Arena Centra pripremili smo odličan shopping i odličnu zabavu za naše posjetitelje. U suradnji s našim zakupcima omogućili smo najveći broj popusta i najpovoljniju kupnju uz mnogo dodatnih poklona. Za djecu i sve one mladog duha Arena Centar je pripremio 4 dana izvrsnog programa s profesorom Baltazarom. Ovaj vikend očekujemo više od 100 000 posjetitelja od čega oko 60 000 samo u subotu kada radimo do 22 sata", rekao je Mike Pugh, direktor Arena Centra.

Najavio je i brojna događanja u Arena centru kojima će se od 13. do 16. studenoga obilježiti 4. rođendan tog centra, među kojima i suradnju s tvrtkom Risus u sklopu koje će prvi u Hrvatskoj predstaviti tzv. Baltazargrad, koji je koncipiran prema poznatom crtanom liku profesoru Baltazaru i njegovim crtićima, slikovnicama i drugom.