DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
AZIJSKE DELICIJE
 
U Zagrebu otvorena najveća trgovina azijskim začinima i namirnicama u Hrvatskoj - Asia Store
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 12.06.2017. - 09:26:44
ZAGREB - Prema istraživanju gastro navika u građana Hrvatske, azijska hrana je među najpopularnijim koje se mogu kušati u Hrvatskoj.  

- Imajući na umu stalni interes i gastro znatiželju građana Hrvatske za okusima Azije, otvorili smo Asia Store, u Ilici 52, u Zagrebu, u kojoj smo ponudili više od stotinu različitih začina, namirnica i pripravaka jelima kako bi dočarali kuhinje dalekog istoka. Najveća je to trgovina azijskim začinima i namirnicama u Hrvatskoj, a građanima će se ponuditi na jednom mjestu sve što je potrebno za pripremu, u prvom redu, dalekoistočnih azijskih gastro specijaliteta, treba. Želja da udovoljimo sladokuscima kineskih gastro okusa i štovateljima trenda istočnjačkog načina života koji simbolizira zdravlje i dugovječnost ponukali su nas otvoriti Asia Store koji stoji na raspolaganju svim gastro profesionalcima, ali i amaterima u pripremi hrane – kazala je Tong Cheng, vlasnica Asia Storea, najveće trgovine azijskim začinima i namirnicama u Hrvatskoj u povodu otvaranja. 

Asia Store je svojevrsna gastro oaza velikog izbora začina, namirnica i pripravaka jelima kuhinja Dalekog istoka te najbolje je mjesto gdje možete pronaći sve potrebno za amaterske i profesionalne kulinarske aktivnosti kako bi se spremiti slani, slatki, kiseli i ljuti azijski objed prema izvornim sadržajima.  Zdravo i ukusno, bogato i raznoliko, obilato i originalno – sve što vam treba da biste pripremili omiljena jela azijske kuhinje. 

 Medvescak