SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KARIJERE
 
Veljko Ostojić odlazi iz Agrolagune
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 10.05.2018. - 07:41:00
POREČ - Veljko Ostojić odlazi iz porečke poljoprivredne tvrtke Agrolagune s pozicije predsjednika Uprave i na novu poziciju u turistički sektor.

Informaciju koja je ovih dana neslužbeno kolala Porečom potvrdio je Glasu Istre Ostojić osobno u telefonskom razgovoru. Na upit hoće li biti predsjednik novooformljene udruge hotelijera, što smo neslužbeno saznali, nije htio odgovoriti, već je kazao da ide, ili bolje je reći vraća se u turistički sektor. Nismo uspjeli saznati niti kada točno odlazi, jer Ostojić kaže da više od toga nam ne može reći. Na upit zašto odlazi rekao je da je to njegova osobna odluka.

Ostojić je na čelu Agrolagune od studenog 2016. godine, gdje je stigao s funkcije predsjednika Uprave tvrtke Karisma Hotels Adriatic. U to je vrijeme Agrokor, a to je bilo prije „lex Agrokora", donio odluku o rotaciji svojih kadrova. Pa je tako Ostojića na čelu Uprave Karisme Hotels Adriatica tada zamijenio dotadašnji član Uprave Marinko Benić. Dotadašnji predsjednik Uprave Agrolagune Goran Kramarić otišao je tad za predsjednika Uprave Zvijezde, dok je Goran Pajnić, kojega je Kramarić zamijenio na tom mjestu, nastavio s radom u Agrokoru.