SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Vida na meti brojnih klubova
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 30.04.2019. - 11:12:22
ISTANBUL - Domagoj Vida igra u sjajnoj formi u posljednje vrijeme. Postigao je tri gola u posljednje četiri utakmice iako govorimo o stoperu, a dobre igre mogle bi mu donijeti transfer karijere ako je vjerovati turskim medijima.

Bešiktaš je u velikim financijskim problemima o čemu dovoljno govori potez portugalskog stopera Pepea koji je, kada je odlazio iz kluba, iz vlastitog džepa platio čistačicama i radnicima u klubu plaće koje nisu dobili mjesecima.

Vida je jedan od najboljih igrača kluba, a ima plaću od tri milijuna eura što je teret klubu, pogotovo jer mu ugovor vrijedi do 2022. Fanatik ističe da u Bešiktašu za njega očekuju najmanje 15 milijuna eura.

"Klubovi koji pomno prate Vidinu situaciju su Sevilla, Roma i Espanyol. Očekuje se da će čelnici Bešiktaša na kraju sezone sjesti s njima kako bi razgovarali o transferu Vide", ističu Turci.

Nije fanatik jedini koji je pisao o Vidinoj situaciji. Sporx tvrdi da je interes za Vidu iskazao i Wolverhampton, a Fotomac piše da ga želi i Everton. Sve u svemu, sprema se transfer karijere za Domagoja Vidu koji nikada nije imao ozbiljnu ulogu u jednoj od liga petice. Nakon Osijeka otišao je Bayer Leverkusen pa nakon toga u zagrebački Dinamo, zatim ga je kupio kijevski Dinamo. U Bešiktaš je stigao prošle godine u besplatnom transferu i postao jedan od ključnih igrača kluba.