SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
VRIJEDNOSTI
 
Weck staklenke: Izvorne vrijednosti konzerviranja
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 11.04.2018. - 19:43:52
ZAGREB - Ponovno se otkriva vrijednost i kvaliteta domaćih namirnica i povratak staklenkama. Staklo je jedini materijal koji ne pamti i odličan je izbor za vašu kuhinju. Konzerviranje voća i povrća, te očuvanje hrane i namirnica na prirodan način iznova je u trendu.

Sve se više otkrivaju vrijednosti i kvalitete hrane iz vlastite proizvodnje. Svojim inovativnim načinom koji omogućavaju proizvodi WECK® vraćamo se izvornim vrijednostima konzerviranja za očuvanje svježine i kvalitete sezonskih namirnica u kojima ćete sa zadovoljstvom uživati i kad prođe njihova sezona.

Međutim, nije riječ samo o konzerviranju i klasičnom očuvanju hrane i namirnica. Staklenke WECK® visoke su kvalitete, jedinstvene i trendi, koje se razlikuju od drugih svojom multifunkcionalnošću jer se koriste za:

pripremu i serviranje predjela, umaka, slastica, napitaka

jedinstvenu prezentaciju jela

kuhanje i pečenje s posebnim naglaskom na ekonomičnost, funkcionalnosti i brzinu kuhanja

kreativne dekoracije stola i prostora

jedinstveni pokloni koji možete ispuniti vašom osobnošću

Staklenke WECK® raspoložive su u različitim veličinama i oblicima, izrađene od visokokvalitetnog stakla, te se mogu koristiti i za pripremu hrane i slastica s pripadajućim poklopcima i dodacima.

Tvrtka WECK®, osnovana 1900. godine, prva je na tržište uvela konzerviranje hrane u staklenkama i danas je predvodnik na tom polju. Tvrtka WECK® nudi široku lepezu proizvoda od visokokvalitetnog stakla, kako bi svatko mogao odabrati staklenku koja odgovara njegovim potrebama.

Na našem tržištu cjelokupnu WECK® paletu i dodatke donosi online trgovina Be COOL Full SHOP na https://becoolfull.hr/ .

U ponudi su staklenke u različitim veličinama i oblicima, boce, odgovarajući pribor i dodatni sadržaji za pripremanje i čuvanje hrane. Na njihovim stranicama pronaći ćete jedinstvenu, sveobuhvatnu i dosljednu prezentaciju proizvoda na ovu temu. Inspiracija koja će vas osvojiti slobodom i kreativnosti koju nude WECK® staklenke sigurno će vaše ideje pretvoriti u čaroliju okusa, zdravlja i blagodati za oči. Budite ispred vremena i WECK® staklenke ispunite životom na samo vama jedinstven način.