SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SENZACIJA
 
Wenger se vraća iz mirovine i preuzima Milan?!
Autor/izvor: SEEbiz / tportal
Datum objave: 03.10.2019. - 17:30:32
MILANO - Loš ulazak u sezonu talijanskog AC Milana za koji dan bi mogao koštati posla trenera Marca Giampaola, a navodno su čelnici kluba, među kojima je i legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban, već pronašli zamjenu. I to kakvu!

Ako su informacije iz Italije točne legendarni francuski strateg Arsène Wenger, koji je obilježio jedan dio povijesti Arsenala, odlučio se vratiti iz mirovine. Usprkos činjenici što će Wenger 22. listopada proslaviti 70. rođendan očito je željan izazova.

Navodno su čelnici AC Milana sve dogovorili s Wengerom, a doznaje se kako s njim u paketu dolazi i 30-godišnji njemački reprezentativac Mesut Özil koji je član Arsenala postao još 2013. godine. Naravno, za dolazak Özila (spominje se posudba) morat će pričekati zimski prijelazni rok, ali to je navodno uvjet da Wenger pristane.

Također se doznaje kako je ključni čovjek u pregovorima bio direktor AC Milana Ivan Gazidis koji je jedno vrijeme uspješno surađivao sa Wengerom u londonskom klubu.
Da se u Milanu nešto čudno događa govori i podatak kako su tehnički direktor Paolo Maldini i šef za nadziranje i koordinaciju klupskih sportskih aktivnosti Zvonimir Boban već najavili treneru Marcu Giampaolu da će uskoro biti smijenjen. Bez obzira na rezultat u predstojećim utakmicama.

Tako su čelnici AC Milana Gazidis, Maldini i Boban očito napokon riješili pitanje trenera nakon što su ih petorica odbila među kojima su imena poput Ševčenka, Allegrija i Ranierija.

Očito su došli do zaključka kako bi poznato ime kao što je Arsène Wenger, bez obzira što je službeno u penziji od ljeta 2018., najbolje rješenje.