DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PROMO
 
Wettpunkt podijelio kilogram čistog zlata
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 18.12.2017. - 09:09:15
ZAGREB - Zlatna groznica automat kluba Wettpunkt najbolje je ostavila za kraj. 

Nakon nekoliko mjeseci i niza izvlačenja, ove subote u Branimir centru u Zagrebu izvučeni su dobitnici u velikom finalu te bogate nagradne igre. Glavnu nagradu, pločicu od 100g čistog zlata, osvojio je D.P., dok je podijeljen još velik broj nagrada kao što su bodovi na članskoj kartici koje igrači mogu mijenjati za poklone vjernosti i PBZ potrošačke kartice. Tijekom cijele Zlatne groznice najsretniji dobitnici osvojili su ukupno jedan kilogram čistog zlata, čime je Wettpunkt ponovno održao jedinstvenu nagradnu igru!

No, ovo je bio tek dio uzbuđenja za više stotina gostiju kluba Wettpunkt u Branimir centru. Uz raznovrsne gastronomske delicije, goste je uveseljavao i darivao djed Mraz sa svojim pomoćnicama, a tamburaški sastav Dyaco držao ih je na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati. Cijeli program vodio je Frano Ridjan, koji je u maniri velikog majstora ceremonija uživo komentirao spektakularan i veliki vatromet s krova centra kojeg su gosti pratili na videozidovima u klubu ili zajedno s mnoštvom zadivljenih prolaznika iz okolnih ulica. 

Među mnogobrojnim gostima bili su i Vlado Kalember, Antonija Šola, Branimir Mihaljević, Zlatan Zuhrić, Jurica Pađen, Ivanka Boljkovac, Zdravko Škender, Mladen Burnać i mnogi drugi što je dodatno potvrdilo kako je Wettpunkt najbolje mjesto za odličan provod - pogotovo u doba godina kad se održava velik broj zabava.

Iako je Zlatna groznica završila, Wettpunkt će i dalje biti otvoren za svoje goste od 0 do 24h svakog dana uz nova iznenađenja za svoje igrače. Ona uključuju novu bogatu nagradnu igru Ključem do blaga koja počinje već ovaj tjedan i traje do veljače u sva četiri Wettpunkt kluba u Zagrebu, Rijeci i Splitu te nove pogodnosti pri skupljanju bodova u Wettpunkt klubu Wjernosti.

 Medvescak