DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POTEZI
 
Zbog optužbi protiv Spaceyja ukida se "Kuća od karata"
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 31.10.2017. - 09:44:03
NEW YORK - Nakon što je glumac Anthony Rapp optužio poznatijeg kolegu Kevina Spaceyja za seksualno napastovanje 1986. kad je Rapp imao samo 14 godina, kompanija Netflix odlučila je završiti sa snimanjem vjerojatno najpoznatije svoje TV serije 'Kuća od karata' nakon što se emitira šesta sezona iduće godine.

Rapp je izjavio za BuzzFeed da je SPacey pokušao ostvariti seksualni odnos s njim kada je on imao samo 14 godina. "Bilo mi je jasno da želi seks", rekao je i dodao da se sve skupa dogodilo u vrijeme kad su obojica glumili u predstavi na Broadwayju.

Ubrzo nakon Rappovog istupa Spacey je na društvenim mrežama objavio službenu ispriku u kojoj je napisao da se 'ne sjeća događaja', ali da je užasnut onime što je Rapp opisao.

"Ako sam se doista ponio onako kako je opisao, dugujem mu najiskreniju ispriku zbog očito neprimjerenog ponašanja u pijanom stanju", napisao je.

Međutim, kolege i obožavatelje još je više razbjesnilo ono što je uslijedilo, piše New York Times. Spacey je potom po prvi puta javno rekao da je homoseksualac premda je dosad u intervjuima vrlo uspješno izbjegavao pitanja o privatnom životu. 'Odlučio sam živjeti kao gay muškarac', napisao je.