DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SPORT I BIZNIS
 
Zvezda produžila ugovor s Gazpromom
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 23.02.2018. - 18:05:00
Zadnja izmjena: 23.02.2018. - 18:10:41
BEOGRAD - Ono što je najavio generalni direktor ruske kompanije Aleksandar Đukov prilikom svoje posete Crvenoj zvezdi u oktobru prošle godine, sada je realizovano. Nakon svečanog otvaranja kupole Hrama Svetog Save, na kojoj je izradu mozaika takođe finansirao ruski gigant, održan je sastanak rukovodstva Gazprom njefta i Crvene zvezde, na kome je ozvaničen nastavak saradnje do 2020. godine.

Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD „Gazprom njeft“ Aleksandar Đukov i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u prisustvu generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića i ministra energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića.

- Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takođe aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom - izjavio je predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD „Gasprom njeft“ Aleksandar Đukov.   

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović se zahvalio kompaniji „Gasprom njeft“ za poverenje koje ona nastavlja da ukazuje klubu.

- Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija „Gasprom njeft“ je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godineu godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini - izjavio je posle potpisivanja ugovora Svetozar Mijailović.

 Medvescak